sunnuntai 11. elokuuta 2013

Täällä taas!

I´m back danananananana sano Eminem. Ja samaa sanon minä. Kesä ja nyyttien/esarin venyttely on ohitse, on siis aika palata sorvin ääreen.
Mulla alkoi duuni heti 1.8. Loma oli juuri sopivan mittainen (9 viikkoa, kiitos kysymästä), mutta sen verran rupesi jo kuuppa himmenemään helteessä, että oli oikein mukava palata vanhaan kunnon black boxiin a.k.a. teatteriin. Toki Kokkolan kaupunginteatterin black box on valkoinen mut enivei.

Työn alla Jumalan Rakastaja. Jos keväällä hehkuttelin miten siistiä tästä tulee, niin vähättelin. Työryhmä on äärimmäisen kova, teksti on kova, kaikki on kovaa. Paitsi tietenkin pen.... noniin. Ollaan treenattu puoltoista viikkoa ja käytännössä eka puoliaika on jo raakavedoksena valmis. Hommia on paiskittu oikeen urakalla mutta rennossa ilmapiirissä. Kaikilla tuntuu olevan hauskaa!
Vaikka välillä, miehisen asian äärellä kun ollaan, läpät lähtee käsistä. Varsinkin allekirjoittaneella (ja ehkä vähän Sepolla). Jotenkin se machoilu ja miehekäs uho (paljo vedät penkistä!?!?) kuuluu tähän prosessiin. Samoin kun hauiskäännöt ilman paitaa, nyrkkeily ilman paitaa, hyppypunnerukset, strategisten mittojen vertailu (Seppo voittaa) ja muu semmonen työyhteisöön sopiva small talk. Sanoin työryhmälle että hiljentää mut sitten kun uho menee yli, vielä ei oo mennyt....

Huomenna sitten taas otetaan vähän mittoja hauiksesta etc. Katotaan miten kesä ja kärpäset vaikutti rasvaprossaan ja lihaskuntoon... hehehe
Mut vähän kuvia treeneistä. Joissakin on paita myös päällä. Sori kuvien epäskarppiutta, no can do.



Diippeilyä.

Elämäni Juskana.

Huikea Jarmo Perälä on palannut!

Okei, mitäköhän taas?

Hullunkiilto silmissä - nyrkkeilyä.

Seppo voitti. Fak.



Palataan pian asiaan. Koirat haukkuu ja karavaani kulkee. Ja meidän treenitkin jatkuu heti huomenna!







1 kommentti:

  1. Jätkällä "kevyt" haba. KYLYMÄ KAVERI MIKE, tätä odotellessa! :)

    VastaaPoista